Ett webbaserat ledningssystem innebär nästintill oändligt många funktioner.

– Ett ledningssystem bör vara extremt anpassningsbart. Det är dessutom en fördel om det är lätt att förstå och roligt att arbeta i, berättar Fredrik Sundström, vd för Addsystems.

Många startar med en standardkonfiguration och lägger sedan till fler funktioner efter hand. Det krävs ingen programmering för att skapa ett program som är skräddarsytt efter kundens behov eftersom webbgränssnittet enkelt kan konfigureras.

 

En effektiv investering

 

På marknaden finns många appar som erbjuder specifika lösningar för exempelvis HR och orderhantering. Men att sprida ut funktionerna på flera program har många nackdelar, menar Fredrik Sundström.

Med rätt ledningssystem får du mycket system för pengarna, helt enkelt.

– Det är inte kostnadseffektivt. Med rätt ledningssystem får du mycket system för pengarna, helt enkelt. Du slipper också lägga arbete på att få olika program att kommunicera med varandra och du behöver inte krångla med användarbehörighet i flera portaler.

Addsystems har cirka 90 kunder i många olika branscher, såväl inom produktion som inom service samt vård och omsorg, och används i dag i 14 länder världen över.