Alert IR har i över 15 år hjälpt svenska börsnoterade bolag, från början mest med finansiella webb-tjänster men numera betydligt bredare där de även driver hela webbplatser. Nu är det dags för nästa steg i utvecklingen.

– Vi byter namn till Investis Sweden sedan brittiska Investis köpte oss 2014. Genom att ingå i en större koncern kan vi nu bredda vårt erbjudande ytterligare. Med hjälp av expertis på fler områden kan vi ge våra kunder stora mervärden, berättar VD Jonas Winzell.

Investis hjälper kunderna med att både bygga upp digitala informationstjänster som webbplatser och dessutom att kontinuerligt ge stöd för uppdatering och utveckling.

 

Stabil tjänst

 

Kunderna uppskattar att få en stabil tjänst med löpande service och rollfördelningen blir en win-win. De kan i större utsträckning koncentrera sig på innehållet i sin kommunikation medan Investis Sweden bistår med digital kompetens inklusive alla tekniska delar.

Vi jobbar mycket med bolag som är på väg till börsen.

– Våra kunder finns primärt bland noterade bolag, men vi jobbar också mycket med bolag som är på väg till börsen. Vi kan avlasta dem under den hektiska tiden genom att uppgradera deras webbplats med nödvändiga delar så bolagen själva kan fokusera på börsintroduktionen i sin helhet.

Genom att Investis arbetar med fler än 2000 kunder runt om i världen får de en gedigen erfarenhet av börsnoterade företags kommunikation till prioriterade målgrupper och kan erbjuda ett unikt koncept som ger förutsättningar för långsiktiga och stabila samarbeten.