Vad krävs för att lyckas möta den digitala kunden? Vilka är din butiks största utmaningar? Vad krävs för att din e-handel ska bli framgångsrik? Hur bygger du upp kundlojalitet? På Ecommerce + Shop Tech den 18-19 april får du svaren, kunskapen och verktygen som utvecklar din verksamhet till att alltid ligga i framkant.

 

Träffa över 100 utställare

Utställarna på plats visar tekniska lösningar, system och innovationer för att utveckla såväl den fysiska butiken som e-handeln. Här kan du ta del av allt ifrån anpassningsbara betalningslösningar och affärssystem, hållbara och smarta lösningar inom förpackning och logistik till digitala skyltar och visuell kommunikation.

"Delta på vår Bitcoin-konferens eller en workshop som lär dig att bli proffs på rörligt material."

På mötesplatsen hittar du seminarier med framtidsspaningar, inspiration och praktiska case av välkända profiler och experter på mässans tre scener. Du kan även kickstarta din e-handel med hjälp av DIBS populära E-handelsskola, delta på vår Bitcoin-konferens eller en workshop som lär dig att bli proffs på rörligt material. Det bjuds även på intressanta paneldebatter med fokus på den så kallade ”Retaildöden” och framtidens betalningslösningar – vad blir nästa steg efter Apple Pay och Swish? 

 

Fysiska mötet blir allt viktigare

Allt runt omkring oss i vår omvärld digitaliseras allt mer. Det kan vara svårt att höja blicken och förstå vart vi är på väg – men något som är säkert är att det fysiska mötet även i framtiden kommer att ha stor betydelse. Vi vill såklart lyfta möjligheterna med nätverkande på mötesplatsen och i år kommer vi lansera en ny matchmaking app – som skapar möjligheterna att boka personliga möten både innan och under mässan. Båda dagarna kommer vi även att arrangera nätverksfrukostar och efter första mässdagen har vi ett branschmingel i Pay Ex-baren. Ta tillfället i akt att nätverka och skapa nya kontakter med kollegor i branschen!

"Vilka talare är intressanta för dig? Vilken paneldebatt får du inte missa?"

Här kan du läsa om allt som händer på mässan. För att få ut så mycket som möjligt av din mässupplevelse rekommenderar vi dig att planera ditt besök redan innan mässan. Vilka talare är intressanta för dig? Vilken paneldebatt får du inte missa och vems monter är ett måste för ditt företags framtida utveckling?

 

5 anledningar till att besöka Ecommerce + Shop Tech:

  • Träffa över 100 utställare som visar framtidens handel
  • Lyssna och få inspiration av över 80 talare
  • Nätverka och träffa branschkollegorna på årets branschmingel
  • Ta ditt morgonkaffe med Amazons Max Amordeluso
  • Boka möten med intressanta personer genom vår matchmaking app

Easyfair logo