Omkring 350 internationella uppdragsgivare har anlitat Comatch för mer än totalt 1 000 projekt. Comatch finns sedan 2016 i Norden och ökar närvaron här, framför allt i Sverige.

 

Höga krav och stor flexibilitet

När det handlar om att anlita en managementkonsult är det avgörande att vara trygg med att konsulten har hög kompetens inom område som uppdraget gäller. Med Comatchs rekryteringsprocess säkerställs det i flera steg. Varje konsult i Comatchs nätverk blir personligt intervjuad.

"För att säkerställa högsta kvalitet antas inte ens 50 %"

För managementkonsulterna krävs att de har arbetat i över två år hos en välrenommerad konsultfirma och för branschexperter krävs ett minimum av tio års arbetslivserfarenhet från branschen. För att säkerställa högsta kvalitet antas inte ens 50 procent av de som sökt till nätverket och uppfyller kriterierna.

 

Comatch konsult. Foto: Unsplash

Det gäller att vara snabb, flexibel och besitta rätt expertis om ditt företag ska nå framgång. Foto: Unsplash

 

Så går det till för uppdragsgivaren

För uppdragsgivaren är sökprocessen smidig. När du lämnat in en kravprofil återkommer Comatch inom 48 timmar och presenterar 2-3 kandidater för uppdraget. En algoritm gör en avancerad matchning bland de 5 000 konsulterna som är anslutna.

"Under hela projektet följer Comatchs personal upp hur det går"

För kandidaterna som presenteras har Comatch säkerställt kompetens och att de har möjlighet att påbörja uppdraget datumet som ni behöver till den ersättningsnivå som är fastslagen. Under hela projektet följer Comatchs personal upp hur det går, både med dig som uppdragsgivare och med konsulterna. Comatch hanterar även fakturering och tidsuppföljning.

 

Fördelarna med oberoende konsulter och flash organizations

I många länder i Europa blir företagens struktur allt mer dynamisk och struktureras i projekt. Dr. Christoph Hardt som är en av Comatchs två grundare ser fördelar med utvecklingen.

– I framtiden kommer enbart företag som snabbt kan sätta ihop projektgrupper med de främsta experterna nå framgång. Flash organizations är nyckeln till två av nutidens största entreprenörsutmaningar vilka är omställning till nya arbetssätt och fler tvärfunktionella och komplexa projekt. Att sätta samman flash organizations har blivit enklare genom lägre kostnader för att rekrytera oberoende experter via marknadsplatser som Comatch.