Vi har samlat fyra av Stockholms mest framgångsrika hotellkoncept - perfekta för ett besök under nästa affärsresa. Här kan du upptäcka allt från fantastiska matupplevelser till avslappning och omboning utöver det vanliga:

 


 

Sheraton en unik mötes- och konferensupplevelse

Sheraton Paired x Mischa Billing

Få en unik mötes- och konferensupplevelse med­ ­Sheraton Paired x Mischa Billing. Hos oss på Sheraton Stockholm Hotel består ett bra möte inte bara av oväntade relationer människor emellan, utan även av oväntade ­matupplevelser. Därför introducerar vi nu ”Sheraton Paired x Mischa ­Billing” där vi tillsammans med sommelièren och smakexperten ­Mischa Billing ­skapat ett unikt mötes- och konferenskoncept där mat och dryck i ­kombination står i fokus.

Kontakt:
groups-events.stockholm@sheraton.com  •  08-412 37 00

 


 

Radisson Blu Royal Park Hotel fortsätter sin succé

Brunch

Radisson Blu Royal Park Hotel intog Stockholm med sin succébrunch och klättrar vidare genom ­hotellutbudet med en kombination av det bästa. Vi har ett eget fermenteringslabb där vi tar fram allt från veganska ostar, kimchi och tempeh till cocosnötsyoghurt. I våra lokaler ­bedriver även Haga Health Club sin verksamhet - en medlemsklubb utformad för att ge bästa ­tänkbara service och tillhandahålla de verktyg som behövs för att maximera hälsan. Vi gör det för att du ska bli gladare, snällare, friskare, snyggare, smartare, äldre och klokare. Gå med i Hagafamiljen, vi har familjemedlemskap för alla mellan 7 och 100 år.

Kontakt:
Boka brunch på 08-624 55 00  •  www.hagahc.se
Följ oss på Instagram @radissonbluroyalpark och @hagahealthclubstockholm

 


 

HotelBirger Jarl tänker hållbart

Hotellrum. Foto: Unsplash

På Hotel Birger Jarl lovar vi våra gäster en ­välkomnande atmosfär och genuin omtanke. Vårt moderna hotell i centrala Stockholm är mer än bara ett exklusivt affärshotell. Vi har till vana att göra det där lilla extra för våra gäster och för de som behöver det. Vinsten från vår verksamhet går till våra ägare, Immanuelskyrkan, som i sin tur hjälper mindre privilegierade grupper genom olika partnerskap och välgörenhetsprojekt både i ­Sverige och i andra delar av världen.


Kontakt:
Tel 08-674 18 00  •  info@birgerjarl.se

 


 

Elite Hotel Marina Tower med en utsikt i världsklass

 

Marina Tower. Foto: Elite HotelBo och konferera på ett av Stockholms bästa lägen. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och ­skärgård möts. Elite Hotel Marina Tower är beläget vid vattnet, bara några minuter från city.

Kontakt:
Tel 08-4000 04 66  •  reservation.marinatower@elite.se

 

 

 


 

Här hittar du oss!