Roslagen är en populär mötesdestination med närhet till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Det havsnära läget och de fyra skärgårdskommuner Vaxholm, Österåker, Norrtälje och Östhammar skapar tillsammans en mix av skärgård, småstad och hav. Här finns dessutom ett hundratal anläggningar och minst 6 000 bäddar att välja bland. Det säger Gisela Norén, vd för Roslagskonferens och Visit Roslagen.

 

Modernt och inspirerande

 

– Här finns allt från charmiga skärgårdspensionat till spa-hotell med havsutsikt, småstadshotell och slott i vallonbruksmiljö. Vi kan till och erbjuda en modern eventhall för möten och kongresser med upp till 600 personer samt flera duktiga aktivitetsarrangörer, berättar Gisela Norén, vd för Roslagskonferens och Visit Roslagen.

Vilka är då Roslagens allra största fördelar som mötesplats?

– Förutom den inspirerande miljön och det stora urvalet har Roslagen ett helt annat tempo att erbjuda än storstaden. Trots att vi ligger så nära finns känslan av att vara långt borta. Det gör att grupper hålls samman lättare och gärna stannar kvar under hela mötet, avslutar Gisela Norén.